Димитър Николов високомерно : Не съществува хипотеза да загубим изборите, Бургас няма да има нов кмет!

0
1567497978187611

Димитър Николов ще се казва бургаският кмет през ноември, подчерта той

Не съществува хипотезата да загубим изборите. Това каза пред Нова телевизия кметът на Бургас и заместник-председател на ГЕРБ Димитър Николов.

На въпроса как ще се казва кметът на Бургас през ноември, той отговори лаконично: „Димитър Николов и ще се радвам да направим първото интервю след изборите“.

След като водещият Виктор Николаев изтъкна, че много хора дават Бургас за пример и искат градовете им да се развиват като нашия, но впоследствие спомена, че често в София се правели ремонти на рeмонтите, бургаският градоначалник каза, че трябва да се повиши контролът.

 

 

 

„За ремонта на „Богориди“ нямахме слабости, но в големите градове е нормално при толкова много значими проекти, да се получават проблеми с детайлите при изпълнението на ремонтите. Във всички областни центрове през следващото управление, както и в Бургас, ще наблегна на контрола и как се поддържа обектът“, заяви Николов.

Много е важно да се поддържа инфраструктурата във вида, в който сме я заварили, за да може не само тя да носи удовлетворение на хората и удобство при използването й, но и да не дразни жителите, ако има слабости в експлоатацията, добави той.

„Преди беше лесно да се вземе кофа с боя и да се пребоядиса детската площадка, но вече не е така. Изискват се различни материи. Трябва да се демонтират счупените части и да се заменят с нови. Нужен е ежедневен контрол. Взискателността на кмета трябва да е в пъти по-висока, отколкото досега“, обясни градоначалникът.
ГЕРБ ще спечели София, защото аз и всички колеги от ръководството на партията вярваме в качествата и в способността на Йорданка Фандъкова, добави той.

„Предполагам, че симпатизантите на десницата ще гласуват за нея, но аз мисля, че може да не се стигне до балотаж. Постигнатото в София и големите промени, на които сме свидетели, когато посещаваме столицата, дават основание Фандъкова със самочувствие и добре балансирана кампания, със сериозни инициативи и ускоряване на тези процеси, да спечели доверието на хората от първия тур“, заяви заместник-председателят на ГЕРБ.

Виктор Николаев обаче цитира резултатите от изследване на Галъп, според което Мая Манолова е предпочитана, а 56% от гражданите на София искали нов кмет.

Не искайте от мен да съм най-добрият експерт в социологията в столицата, защото нямам толкова детайлен поглед, отговори кметът на Бургас.

„Често пътувам до София по служебни причини и виждам нейното развитие. Сигурен съм, че и хората забелязват тази промяна“, добави той.

„На местните избори гласуват за хора с доказани качества, с автобиография, които им вдъхват доверие и спокойствие, че те ще поведат развитието на общината във вярната посока. Основна роля имат местните щабове във всяка община. Няма как с централен щаб да се дават наставления и посока как да се развива населеното място“, заяви Димитър Николов, след като водещите намекнаха, че Цветан Цветанов можело да повлияе негативно на ГЕРБ по време на кампанията.

„Повече от 9000 колеги бяха номинирани за кандидати за общински съветници, кметове. Навсякъде се усеща позитивизъм, увереност, че ще бъдат спечелени изборите в регионите“, каза още бургаският градоначалник.

- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук