Димитър Николов и Герб с чужда пита ПР си правят!

0
554
news 521

Уникална е тази поврътливост на ръководния кадър на Герб! Вярно е, че техният лидер е шампион по въртене на пумпала, ама и неговите хора не остават по-назад!

Днес на пресконференция отразена от Флагман кмета на Поморие изнася един сериозен проблем за липсата на полети през зимния сезон от и до летище Бургас. И тъй като концесионерът на летища Варна и Бургас е един – Фрапорт, изниква резонния въпрос за незаинтересованост и липса на конкуренция! Но нека да видим какво споделя кмета на Поморие  Иван Алексиев :

ГЕРБ: Ако „Фрапорт“ няма да работи за Бургас, дайте зелена светлина за граждански и карго полети от Равнец!

Обещали среща с представители на нискотарифните авиокомпании, а дошли да обясняват на кметовете от Южното Черноморие, че им е слаб маркетингът

„Служебният кабинет, който удължи концесията за Летище-Бургас, ако не може да накара „Фрапорт“ да работят, да даде зелена светлина Летище-Равнец – да стане гражданско и карго. Тогава, ще видим дали „Фрапорт“ няма да започне да работи за Бургас.“ Това призова кметът на Поморие Иван Алексиев, който първи повдигна темата с липсата на полети от и до Бургас през зимата. 

На пресконференция, Алексиев уточни, че кметът на Бургас Димитър Николов е наясно и оказал своята пълна подкрепа към предложението.

„Нямаше да коментирам Равнец, ако не бях говорил преди това с него. Димитър Николов е много „за“ развиване на Равнец, като гражданско и карго летище“, каза кметът на Поморие.

Иван Алексиев добави, че е получил подкрепата и на туристическия бранш, и на кметове от Южното Черноморие, които заедно настояват „Фрапорт“ да си преразгледа политиката спрямо нашия регион. Концесията на Летище-Бургас е със срок до 2046 г.
До тук добре, Иван Алексиев се опитва да постави проблема и да намери решение! Но бях втрещен от думите му че : „Нямаше да коментирам Равнец, ако не бях говорил преди това с него. Димитър Николов е много „за“ развиване на Равнец, като гражданско и карго летище“, каза кметът на Поморие. blagodarnost bachyiski 768x474 png1
Само, че за забравилите- аз като съветник тогава бях свидетел как лично кмета Николов и цялата кохорта съветници на Герб, бяха категорично против Равнец да стане гражданско и карго летище!
Явно от Герб сега са изпаднали в амнезия и не си спомнят кой даде идеята за това и започна битка именно с тях, заради безхаберното им упорство! Да им припомням ли че най-нагло организираха фалшива подписка в Равнец срещу предложението на бачийски!!!

640 420 podpiska bachijski1
Бургазлии подкрепиха с подписка планът на Бачийски за Равнец!
640 420 bachijski1
И в Равнец подкрепиха планът на Бачийски за карго летище!
Даже кмета Николов предложи да се правят градинки на летището и да се садят зюмбюл и минзухари!

b2c51e97a455e14dcbc5478c1c92982a1
Битката срещу Герб за запазване на летище Равнец беше дълга!
И единствено трезво мислещите съветници водени от Бачийски успяхме да предотвратим унищожаването на летището!!! И сега изведнъж кмета Николов и Герб били За! Е това на мен ми се вижда твърде лицемерно!  За това господин Алексиев ви поздравявам че повдигате този важен въпрос! Но в същото време е хубаво да знаете че светът не е започнал от идването на Герб! И когато хвалите някой -нека той да не е фалшив герой! За истинският ви писах!                              Ангел Божидаров.


ADS