Чудо! След първа игла на ваксината на бай Колю…!

0
0000317386 ogimg1

Чудо! Вчера в събота комшията бай Колю ни покани по домашно му в подземния гараж, където в ъгъла има една дървена маса и две пейки! То цялата ни кооперация е от малко апартаменти, та се събрахме 8 човека.

Изненадахме се, щото бай Колю е доста стиснат, а беше сложил на масата вино, луканки и филе Елена! Почна почерпката, но бай Колю не казва що черпи? Ама, като натиснахме здраво виното и зачервихме гребените, комшията изплю камъчето! -Комшии стана чудо, ама искам да си траете.

Преди 5 дни ми туриха първата игла на ваксината и днес го гледам пораснал с 3 сантиметра! Сега броя дните до втората игла изпълнен с надежда. Като падна един смях, а пък нашите антиваксъри го спукаха от бъзици!

Хапнахме, пийнахме и с голям смях си се прибрахме по апартаментите. Смях, смях, ама днес в неделя всички мъже от кооперацията се видяхме от рано сутринта на опашката пред Ре зе ито!

Ама си дадохме дума да си траем, щото оня идиот бай Колю и малко зевзек пада, че да не ни е изпратил за зелен хайвер! Ама няма да сме съвсем валат, щото сега ще можем да ходим по чужди булки без да ни е страх от вируса, макар и с малките си пишлемета!  Е нали всички искахме да си върнем стария живот -от къде да дойдат тези нови по-големи .ишоци?


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук