Четиво за Петков, Василев и новият кабинет!

0
160
640 2703031

Уважаеми господа честита победа и успешно да извадите България от последното място по доходи! Искам само да Ви кажа два факта от новата  история на страната.

През 1991 г. ние от СДС победихме с малко , но завинаги! Сега виждате къде е синята партия-в краката на Борисов! Ето и причината за това :

След победата на СДС отидох при един възрастен човек, който беше против комунистите и му дадох един шоколад с думите “ Честито, победихме“! Той ми отговори : -Парите вземахте ли им ги? Аз казах не. Значи не сте победили, отвърна ми той!

Вие сте интелигентни хора и изводът Ви е ясен! Спрете им кранчетата и хранилките на ОПГ-то! Разследване на всички кражби и далавери без изключения и без компромиси! И второто интересно нещо, което се случи тогава е плахата метла!

СДС махне 5-6 калинки от висшата администрация и в-к Дума излиза с голям рев за синята метла, реваншизъм и други подобни дивотии. И нашите хора нали са демократи а и неопитни се стяскат, снишават за няколко дни и след това плахо пристъпват към някоя и друга смяна!

Вие като гледам сте по-печени пичове и трябва да развъртите голяма и здрава метла за калинките без никакви компромиси! И без това половин милион администрация е твърде много! Това, че Борисов, Биков и вся остальная дружинка , ще реват повече от Тити Папазов да не Ви притеснява-те са такива!

Не повтаряйте грешките на СДС от 1991 година! Смело, здраво и безкомпромисно напред без никаква жал към ОПГ-то! Заради него 30% от българите са под прага на бедността! Аз само за това бих им дал 12 доживотни присъди-толкова години управляваха!                              Ангел Божидаров.