Бургаският бизнес помага за закупуване на медицинска техника! Дева Броудкаст и Мастерхаус с по 50 бона!

0
24
871692cd8b389e50975dcf71a7f16a0e XL1

Въпреки икономическата криза, пред които са изправени, бургаски фирми се включват със средства и продукти за обезпечаване на медицинска апаратура, предпазни средства и облекла, храна и напитки за справяне с тежката ситуация. В последните дни своето желание за съдействие изразиха десетки представители на бургаския бизнес, всеки според своите финансови възможности.CsQ31gxXgAA180D1                                            Днес собствениците на ИТ компанията 768x4321 2„Дева Броудкаст“ Тодор Иванов и на фирма „Мастерхаус“ Павел Бошнаков обявиха, че всеки от тях ще дари по 50 000 лв. за закупуване на автохемотрансфузия за държавната болница УМБАЛ-Бургас и за нови апарати за обдишване.

Много бургаски фирми се включиха и с предоставяне на хранителни продукти, а културни институции с шиене на предпазни маски.

На сайта на Община Бургас е изписана банковата сметка за дарения, както и тук:

Община Бургас       Банкова сметка за дарения:          Банка: „Общинска банка“ АД

BiC: SOMBBGSF                               IBAN BG 08SOMB913084241

Вид на плащане: 445 100                               Основание: Дарение – коронавирус

 

Постъпилите в дарителската сметка средства ще се използват за поръчката и обезпечаването на всички здравни заведения с медицинска апаратура, защитни облекла и предпазни средства, както и закупуването на по-големи количества дезинфектанти за обработката на града.

Общинският кризисен щаб благодари на всички фирми и физически лица, които се включват в битката за справяне с тежката криза.

Вашата помощ е важна за всички, които се борят за спасяването на човешки живот!


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук