БСП издигна Николай Тишев за кандидат кмет на Бургас!

0
nikolay tishev
Източник : Флагман.бг

Николай Тишев е кандидатът за кмет на БСП в Бургас, реши току-що общинската конференция на социалистите.

Въпреки сериозните нагласи да се стигне до друг водач на листата, в лицето на арх.Анна Карагьозова изненада не се получи и Николай Тишев застана начело и на листата с кандидат съветници.

Както Флагман.бг прогнозира на второ място в листата е общинският лидер Живко Господинов, трети е началникът на Транспортна болница Чанко Мирчев, четвърти – бившият областен управител Павел Маринов, пети Христо Панайотов, шести Йордан Георгиев, седми Георги Спасов, а осми и девети – младите кадри на БСП Стоян Коларов и Васил Иванов.

„Смятам, че имаме шансове да спечелим изборите и да излъчим между 8 и 10 общински съветници“, каза минути след избора Николай Тишев. По думите му конференцията е била изключително ползотворна, а дебатът – полезен за БСП.

„Тръгвам за успех, вярвам, че няма да разочаровам хората, които ме подкрепиха. Основният ми приоритет ще бъде повече работни места, по-високи работни заплати, привличане на инвеститори и достъпна транспортна схема. Има да се върши много работа в Бургас“, допълни Тишев.

Гражданските квоти са за 10,11,12,13 и 20-то място. Ще се търсят добре разпознаваеми кандидати, които да привлекат гласове за листата и да са безспорни авторитети.


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук