Братя Възрожденци, пазете се! Избягахте от Бил Гейтс, ама идва Илон Мъск!

0
218
eb8635aad436e6d3531fef89f4c6eea3[1]
Илон Мъск и Бил Гейтс.

Братя Възрожденци :1200 bilgeyts[1]

Бил Гейтс не успя да ви чипира с ваксините, щото сте корави българи и не вярвате на медицината и науката, а на полуграмотното простолюдие, което написа докторат от глупости!

onezi gadove pak ni obgazavat 1[1]Даже и постоянното „пръскане“ с отрови от пътническите самолети, успяхте да избегнете! Но сега братя идва нова заплаха! Илон Мъск направо почна с чипиране на мозъка-ужас!

Затова купете си каски! Здрави, метални и разбира се руски! Така хем, ще ви пазят от чиповете на Илон Мъск, хем в главите ви, ще продължи да кънти залпът на Аврора!

151501214[1]
Каската пази от Кемтрейлс!
Хубавото на тия каски е, че по летищата няма да ви повярват, че сте в шенген и, ще ви отделят за щателна проверка! По този начин, ще демонстрирате, че ние и в лунния съюз да влезем, вие ще си останете в Съветския!

А като приемем и Еврото, може да си залепите 5 лева на челото и с корава българска чалга да докажете на Европейците, че сте от кинематографията и снимате серия от планетата на маймуните! Само внимавайте при чупките в кръста, да не изпаднат копейки от джоба, че ония да не ви арестуват!1572865345[1]

И сега като сме в грипна ваканция се пазете! Не от грип А, който не ви лови, а от пътническите самолети, които продължават да пръскат!

Ама пък вие сте с рашън каски и сте защитени! Бог да пази България от Бил Гейтс Илон Мъск и полуграмотно американско простолюдие!

Капитан.


ADS