Бойко Борисов : Мафията иска да ни свали! Няма по-способен от мен! Видео :

0
1013
borisov park1

”Затова ги дразним, защото нямат какво да покажат. Ако имаше подготвени хора, с удоволствие бих им оставил да управляват. Мафията в момента иска да свали правителството. Хазарт, контрабанда, всичко е на улицата срещу нас, намериха си и лидер.

При нас хубавото е, че не говорим в бъдеще време, а в настояще. Хората казват: Не ни предавайте и не ни оставяйте на тези. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на посещение в Петърч, откъдето предава на живо във фейсбук профила си.

Той проверява заедно с вицепремиера Томислав Дончев нов център за възстановяване на деца, който е от семеен тип. В него има условия за спорт и плувен басейн.

Той информира, че скоро част от магистрала „Европа“ ще бъде отворена. След това обеща да ремонтира и околните пътища.

„Това толкова ги дразни другите – че няма какво да покажат, а ние строим и работим. Не говорим в бъдеще, а в настояще време и само показваме. Затова искат оставка, но няма да има, защото не виждат кой е по-способен. Ако имаха способни хора, с удоволствие щях да им отставя да управляват. Но идват тежки времена и не можем да оставим държавата при тази световна криза на който и да е“, каза Борисов.

Мафията иска да свали правителството. Виждате, че целия хазарт и контрабанда е на улицата срещу нас и си намериха водач. Това ми дава основание да считам, че не трябва да им се дава оставка. Хиляди хора на ден ми пишат и ме молят да не ги оставяме, защото виждат какво идва и колко са злобни и арогантни. Хората ги е страх“, завърши той.

 


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук