Борисов се раздаде за народа! Днес си даде якето на шефката на кабинета си, която бе тръгнала с летен тоалет и доказа, че ПКП не е сама!

0
1616151012369911

Случката се разигра по време на инспекция на напредъка по разширението на газопреносната ни система край Пирдоп

Премиерът Бойко Борисов се прояви като кавалер и спаси от студа край Пирдоп зъзнещата си шефка на кабинета – Деница Желева, информира Флагман.бг.

Бургазлийката, която е дъщеря на бившия депутат Румен Желев, влезе в ролята на преводач по време на инспекцията по разширяването на газопреносната ни система край Пирдоп. Тя е полиглот, владее отлично няколко езика, има изключително солидно образование, а вече е и с добър административен опит – начело на кабинета на Борисов е от две години, а преди това бе съветник на Румяна Бъчварова.

Деница обаче бе твърде неподготвена за минусовите температури. Тя бе в традиционния си делови стил, без палто и стоически се опита да издържи на студа, не каза нито дума, но от видеото, което бе публикувано във фейсбук профила на премиера си личи, че зъзне – ръцете й са червени и цялата трепери.. Това бе забелязано и от министър-председателя.

 

 

„Чек, че ще настинеш…“, каза Борисов, след което предаде връхната си дреха чрез един от служителите на НСО на Деница Желева.

 

Капитан : Направо нямаме думи! Тия дни Борисов се раздаде за народа! Преди седмица си подари сакото на един работник. После обаче се оказа, че юнакът е общ. съветник на ГЕРБ!

Сега дали после му е върнал сакото не знаем, ама при даряването скриха, че е съветник от ГЕРБ! Днес премиерът отново се жертва : Свали си якето и го даде на шефката на кабинета си Деница Желева, щото бамбината беше тръгнала с летен тоалет!

Сега у нас възниква въпросът дали Бойко е просто кавалер, или ни правят на маймуни! Ако Желева е тръгнала при тия температури с летен тоалет значи е по зле от кърджалийската гугутка! Ако обаче всичко е замислено, като евтин пи-ар, то или ни смятат за прости, или този, който го е измислил е безмозъчен!

 


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук