Борисов се отказа от депутатско място! Ако отиде на остров имунитет няма да му трябва!

0
titanic1

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се отказва от депутатското си място в 45-ото Народно събрание и заявява, че не му е нужен имунитет.

„Днес подадох заявление до ЦИК и се отказах от мястото си като народен представител и в двата многомандатни района, от които бях избран, въпреки че спечелих лидерските двубои. Като министър-председател не съм имал имунитет и сега не ми е нужен“, написа Борисов във Facebook.

Той отбелязва, че партия ГЕРБ е спечелила изборите в 24 от 31 района, а опонентите ѝ в по 3, 2 и 1. „Изборите се провеждат, за да се направи правителство и да има стабилно управление, за да може това, което политиците говорят, да го изпълняват. Нека да се уважаваме – зад всеки един политик стоят гласовете на много хора. Призивът ми е да не се обиждат избирателите – всички сме български граждани“, призова Бойко Борисов.

Капитан : След първоначалният шок, че се разделя с премиерското кресло и неадекватните приказки за „чакали“, Борисов започна да изглежда по-нормално! Явно вече е приел раздялата си с премиерското кесло, колкото и да му е мъчно.

Сега с оставката си от парламента той губи и имунитета си, което няма значение, защото ако решат, ще му го свалят. Въпросът е, ще отиде ли Бойко на някой остров да си почине от тежкият труд по магистралите? И по-важното-ще се върне ли?


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук