Борисов се отказа от депутатско място! Ако отиде на остров имунитет няма да му трябва!

2
titanic1

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се отказва от депутатското си място в 45-ото Народно събрание и заявява, че не му е нужен имунитет.

„Днес подадох заявление до ЦИК и се отказах от мястото си като народен представител и в двата многомандатни района, от които бях избран, въпреки че спечелих лидерските двубои. Като министър-председател не съм имал имунитет и сега не ми е нужен“, написа Борисов във Facebook.

Той отбелязва, че партия ГЕРБ е спечелила изборите в 24 от 31 района, а опонентите ѝ в по 3, 2 и 1. „Изборите се провеждат, за да се направи правителство и да има стабилно управление, за да може това, което политиците говорят, да го изпълняват. Нека да се уважаваме – зад всеки един политик стоят гласовете на много хора. Призивът ми е да не се обиждат избирателите – всички сме български граждани“, призова Бойко Борисов.

Капитан : След първоначалният шок, че се разделя с премиерското кресло и неадекватните приказки за „чакали“, Борисов започна да изглежда по-нормално! Явно вече е приел раздялата си с премиерското кесло, колкото и да му е мъчно.

Сега с оставката си от парламента той губи и имунитета си, което няма значение, защото ако решат, ще му го свалят. Въпросът е, ще отиде ли Бойко на някой остров да си почине от тежкият труд по магистралите? И по-важното-ще се върне ли?


- Реклама -

2 КОМЕНТАРИ

  1. Thanks for finally writing about > Борисов се отказа от депутатско място!
    Ако отиде на остров имунитет няма да
    му трябва! – КАПИТАН < Liked it!

  2. It’s in reality a great and useful piece of info.

    I am satisfied that you shared this helpful info with us.
    Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук