Борисов разпореди: Издигнатите за кметове от ГЕРБ с позитивна кампания!

0
1
0000423174 article21
Източник : Днес.бг

Премиерът Бойко Борисов отсече, че кандидатите за кметовете, които ще бъдат издигнати от ГЕРБ трябва да водят положителна кампания и да показват резултатите, постигнати до този момент.
„Кандидатите за кметове трябва да показват само това, което са свършили – заводи, пътища, училища, църкви, пречиствателни станции“, разпореди той в Петрич.
Програмата му за деня предвижда по-късно да бъде в Благоевград за откриването на Регионално депо за отпадъци, което ще обслужва 5 общини.

Според него с такива примери трябва да се води кампанията за изборите, а „другите нека си говорят“.

Във връзка с икономическите проблеми в Европа и света, премиерът заяви, че това не трябва да ни притеснява.

Според него вместо това, трябва да се работи.

По думите му трябва да продължим с изграждането на заводи и разкриването на работни места.

„Продължавайте да строите. Рецесия така се бори – с нови заводи, с нова работна ръка и, естествено, високи заплати. Поздравления“, коментира Борисов, който присъства на откриването на новият завод в Петрич на „АББ Груп“ в България. Новият завод е с площ от 7 400 кв.м. и ще произвежда продукти ниско напрежение. Заводът ще създаде още 420 работни места.

„Не трябва да се притесняваме, а трябва да работим двойно повече, за да се откриват двойно повече заводи. Гледате какви са пораженията в Саудитска Арабия, звучи доста сериозно ситуацията, няма как да не повлияе на света и на България“, заяви премиерът, цитиран от „Фокус“.


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук