Борисов към Радев : То не е лошо да се криеш под пола на жена! То и ти си под пола и все с баджанаци!

0
29
orig1 11
Бойко превъртя плочата!

Снощи изгледах глупостите, които Румен Радев е казал, под кои поли се крия. То и това не е лошо, да се криеш под пола. Е, вярно, за една част от обществото…“. Така лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов, който е на посещение във велинградски села, отговори на държавния глава, който вчера го обвини, че преди 5 години се е скрил под полата на Цецка Цачева, а сега се крие под тогата на ректора на СУ проф. Анастас Герджиков, коментира Дир.бг.

Снощи пък при откриването на галерията на Вежди Рашидов в София, лидерът на ГЕРБ направи друг цветист коментар – че и президентът е „все под пола, все с баджанаци“.

„Радев не е такъв смелчага, та да казва, че се крия. Много са страшни с Бойко Рашков. Само да внимава какво му казва Деси, че там е по-друга ситуацията“, добави той.

Днес бившият премиер разкритикува и работата на служебното правителство. По думите му, президентът и кабинетът са оставили народа – „който оцелее – оцелее“. Това в момента е държавната политика, категоричен бе Борисов.

Моделът „Борисов“ е строителство. А моделът „Радев“ – намаляване на чуждестранните инвестиции, забравихме какво е еврозона. Техният модел е ясен – инфлация, всичко лети надолу, а цените нагоре. Седмици наред сме първи по смъртност от Covid-19 и последни по ваксинация в Европа. Мисля, че с тези темпове ще минем света. И според Радев това е успешно управление на здравето. Безхаберие„, каза Борисов.

Според него проф. Герджиков е ректор на всички ректори и може да обедини нацията. Лидерът на ГЕРБ препоръча на президента Радев да си отиде при партията, да не се занимава повече с това, от което не разбира.

„Да извадим България от изолацията, той да си стане лидер на една партия, която си избере, защото сега не знаем на коя партия е. Бил съм 3 пъти премиер на тази държава. Какво повече? Сега мога да си работя с младите, с партията… Толкова много кадри сме издигнали, а той да освободи президентството от омразата и да дойде и той тук с неговите младежи да се съревновава. Президентът Румен Радев изконно не разбира смисъла на президентската институция. Той се бие с ГЕРБ, бие се с ДПС, бие се с Възраждане, с ВМРО. Самата длъжност президент не изисква да е партиен човек. Трябва ни човек, който да гледа президентството, да създава сигурност в хората. „, допълни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ получи подарък от местните – прозрачен плик, в който имаше шарена торбичка, с каквато някога хората са ходели на пазар. А в отговор Борисов каза, че по-добре такава, отколкото пликовете на Пламен Узунов, който първо гледал какво има вътре, а после отивал да прави назначения в митниците.              blob:https://www.facebook.com/2b72d5a5-b209-4e94-b8e6-2743b26577dc