Борисов : Където са кметове на ГЕРБ и на ДПС, хората трябва да живеят по-добре!

0
182
orig[1]
Днес.бг Бойко и гугутката!

На среща със симпатизанти в Кърджали, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов подчерта, че в смесените региони, какъвто е и Кърджали, трябва да се дава знак как се работи и като противоборство на партиите, и след това в името на хората.

„Това е най-важното за смесените региони“, обобщи Борисов, като подчерта, че в кърджалийския регион етническата толерантност трябва да е въздигната в култ, припомняйки т.нар. Възродителен процес.

„Нищо по-страшно няма от разделението на религиите и последствие в партиите. Това, че три години нищо не се е случило, хората са го видели, за това и резултатите са такива. Аз съм сигурен, като видях и водача на ДПС, като гледам и нашия водач, спокойно мога да кажа, че Кърджали ще има околовръстно, ще има спортна зала и булевардът ще им бъде готов“, коментира Борисов. Той обеща, че там, където са кметове на ГЕРБ, кметове на ДПС, ще направят всичко възможно хората да се чувстват добре.

Лидерът на ГЕРБ обеща освен инфраструктура„ още и образование, култура и нулева миграция.

Ще направим всичко възможно – където са кметове на ГЕРБ и на ДПС, хората да се чувстват по-добре, категоричен бе Бойко Борисов.

„Всеки един, дори с друга религия, разбира колко е важно да има храмове. Това на жълтите павета трудно се разбира. Те затова не ходят в тези смесени региони. Те и жълтите павета ги потрошиха. Разбиха София“, продължи лидерът на ГЕРБ.

Той коментира и международните отношения.

Той бе в Кърджали заедно с кандидата за евродепутат Асим Адемов и с водача на евро листата на партията и водач в 1 МИР Благоевград Росен Желязков. Като основна задача след изборите, Желязков определи съставянето на стабилно правителство с пълноценен мандат, който да изпълни основното предназначение на управлението.

„Време е да натиснем паник-бутона и да спрем този вятър на промяната, който ще унищожи България“, каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Кърджали Цвета Караянчева. Тя представи пред присъстващите и пред Борисов всеки един от кърджалийската листа.

„Този, който знае какво трябва, е лидерът ни Борисов. Той 3 пъти е бил премиер, страната е преминавала през кризи. И доверието, което той има, е отражение на отговорността, която той има“, завърши Желязков.

На събитието е и кандидатът за евродепутат Асим Адемов.

Нека обединим сили и издигнем глас за стабилна България в сигурна Европа, призовават кандидатите на ГЕРБ. Според социолозите, партията ще спечели категорично предстоящите предсрочни парламентарни избори, а преднината й за евро вота е 15 процента.

Борисов посети църквата на средновековен манастирски комплекс „Св. Йоан Предтеча“ и разговаря с отец Николай Величков. Към манастира има параклис, изграден с дарения, основно от ГЕРБ.

„Без вас нямаше да се случи този духовен оазис“, поздрави Борисов отец Николай Величков на влизане в черквата. Членове и симпатизанти на ГЕРБ го посрещнаха с аплодисменти и скандирания „Бойко, Бойко“.


ADS