дом Политика Борисов : Е па нема такъв ръководител, като мен!

Борисов : Е па нема такъв ръководител, като мен!

0
148
orig1 2

Докато се занимават с глупости, с чекмеджета, с това кой по какъв начин прави секс, за съжаление и монтажи, през това време теглят по половин милиард лева дълг. Така през декември ще отиде на 30 процента външният дълг. Като страхът ги разтресе, започнаха пак да вадят компромати. Вадете, колкото искате, но кажете защо теглите още половин милиард дълг? С тези думи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира публикацията на сайта „Афера“, който вчера разпространи нови снимки, за които се твърди, че са „от спалнята“ на бившия премиер.

Днес Софийската градска прокуратура съобщи, че се е самосезирала във връзка с публикацията. На едната снимка се вижда пистолет на нощното шкафче и оранжев презерватив, а на другата – мъж, завит в шарени чаршафи, който лежи по корем на леглото.

„Кой обаче после ще оправи тези дългове. Това са два милиарда лева! Ние после няма да даваме по 50 лв. на пенсионерите, защото ще трябва да затягаме коланите и да ги връщаме. А Радев ще ги изпука сега. Нали събираха повече пари? И никой не знае за какво ще отидат тези пари“, възмути се Борисов.

Тех ги е яд, че нема такъв като тебе„, репликира го възрастна жена.

„Е, нема“, отговори й лидерът на ГЕРБ.

Той отново алармира, че се готви манипулация на вота в неделя. „Ние сме за гласуването с машини, разчитайки, че ще е честно и почтено, но какво се получава? Работата ни е да разясняваме. Очевидно има префактуриране на флашките. Тези близо 16 000 флашки или 28 кашона стоят. И вчера, като им казах, че ще продължим днес темата, са се разбързали да ги изнасят. “, заяви Бойко Борисов.

Той посочи, че по данни на ЦИК ще има 11932 машини, за които би трябвало да има 59660 карти и 23 864 флашки. По думите му спрямо секциите има 905 излишни, които би трябвало да се разпръснат из най-натоварените секции. За всяка една машина в изборната секция се предоставят 5 бр. карти. Председателят на ГЕРБ обясни, че флашките са от Тайван, като уточни, че по груби сметки те струват 44 лв. за 8 GB, а в нашата търговска мрежа са по 8-10 лева.

Зам. председателят на ГЕРБ Томислав Дончев пък определи акциите на МВР за купуване на гласове, като репресивни и целенасочени срещу партията.

„Знам едно, ако някои започва да мачка, да заплашва, го е страх. Това е рефлексът на слабите“, каза Дончев.

Капитан : Ние пък знаем друго! Когато някой започне да реве повече от Тити Папазов е за преглед при психиатър!