Борисов : Благодарение на мен никой у нас не разбра за финансова криза! Гласуваха ми оставката-вече не съм премиер!

0
67003abcf501

Шило в торба не стои казва народа. И нашият Джипко бибитков не издържа повече от 5 дена и излезе да ръси бисери!  „Само в България, благодарение на мен, колкото и да е нескромно, никой у нас не разбра за миграционния поток, за финансовата криза и то по време на пандемия, каза на извънредна пресконференцияя председателят на ГЕРБ

Удивително е как този човек лъже безскрупулно и нагло без да му мигне окото! Преди 5 дни Мин. съвет съобщи официално, че закрива НОЩ! Когато бяха залети с вълна от критики, че действат против националната сигурност на страната, вижте какво изръси Банкянския :

„Нападките от различни политически сили към ГЕРБ са неоснователни. Отнасяме се отговорно към здравето на хората. Не сме закрили НОЩ, както се опитаха да го изкарат. Членовете на щаба са отговорни хора, които заемат така или иначе ръководни постове в държавата и управлението на кризата никога не е било изоставяно”, каза Борисов.

Той определи като безпочвени твърденията, че „на инат” са закрили щаба“. Уважаеми читатели, Вие разбрахте ли дали е закрит Щаба? Има официално решение на Мин. съвет за закриването му, а днес Борисов каза, че не е закрит! Тук вече трябва да помагат психиатрите!

Борисов коментира и ситуацията в новия парламент. „Толкова искаха да се разправят, да отмъщават, че в петък гласуваха оставката на кабинета. По принцип има причина чак когато има избрано нов правителство да се приеме оставката на старото. „Сега тук възникна първият спор. Да, има чл. 111, ал. 3 в Конституцията, който казва, че до следващото правителство този кабинет изпълнява своите функции. Но те след, като са ми гласували оставката значи, че аз вече не съмпремиер, а свободен граждани!“

Значи има член от конституцията, но Банкянския си тълкува положението както му хрумне!

Премиерът в оставка коментира и протестите от лятото. Той ги определи като опит за „летен преврат” и заяви: „На всички вече е ясно, че той (летния преврат) бе добре координиран между Да, България и ДПС. Сега се вижда как гласуват. В същото време е повече от ясно, че ГЕРБ няма нищо общо с ДПС”, каза той. Странно защо премиерът премълча, че докладната за подаръка на общ. път в Росенец бе внесена от кмета на Бургас Д. Николов и гласувана от съветниците на Герб, СДС, ВМРО и Нфсб?!?

Борисов изтъкна още, че воденото от него правителство е управлявало изключително добре пандемията – не само от гледна точка на здравеопазване, но и на икономика.

Това да си на едно от първите места по заболявания и по смъртни случаи, а на последно в света по имунизация и да твърдиш, че си най-добрия е тежка форма на психопатия!                                      Вуйчо Страхил.


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук