Бенчо Бенчев: За 67 години не съм нарушил закона нито веднъж!

0
27
e8ed8be32a678621a46180da499479831
Източник : Грамофона

„Аз съм на 67 години и до този момент никога не съм нарушавал закона. Убеден съм, че ако делото срещу мен тръгне, ще излязат много интересни неща и всички обвинения ще отпаднат”. Това заяви бизнесменът и общински съветник Бенчо Бенчев по повод изявление на Прокуратурата, че срещу него ще бъдат повдигнати 3 обвинения. Те са свързани с укриването на Димитър Желязков, докато той е бил издирван от Интерпол и за притежанието на незаконни боеприпаси и оръжие.

„Излезе информацията от Турция. Оказва се, че не съм крил никого, защото ние бяхме задържани на 3-ти юни, тогава е излязла и заповедта на Интерпол. Няма как да съм укривал някой, който не е бил търсен“, коментира Бенчев. Той уточни, че и обвиненията за незаконните боеприпаси ще отпаднат, а нарушението за откритата в дома му пушка е административно, а не криминално.

Бенчев коментира казуса на пресконференцията на коалиция „Ние, гражданите“, която се включва в местните избори. Бенчев ще бъде водач на листата, а кандидат-кметът на местното обединение е адвокат Теодор Шейков. Какви са амбициите на „Ние, гражданите“, каква кампания и какъв резултат прогнозират на 27-ми октомври – очаквайте подробен репортаж.


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук