Бенчо Бенчев и Ангел Божидаров внасят кандидат-кмет от Франция!

0
homemJk0OSsqSgdF j1
Източник : Черноморски фар

Георги РУСИНОВ

Бенчо Бенчев и Ангел Божидаров внасят кандидат за кмет от Франция. Това заяви вторият пред журналисти. Божидаров потвърди, че „Заедно за Бургас“ ще се явят на местните избори със собствена листа и кандидат за кмет.

„Той е бургазлия, завършил е в Париж, високо интелигентен. 10 години е работил във Франция. От скоро е в Бургас. Малко познат е в Бургас заради това, но смятам, че е много кадърен човек“, заяви Божидаров.

Той отказа да назове кой е кандидатът за кмет, но поясни, че това ще стане скоро и официално на пресконференция, където ще бъде представен.

Листата за местния вот той също отказа да коментира с подробности. Обясни само, че четирима от петимата, които в момента са група в Общински съвет-Бургас ще са в нея. Георги Дражев е липсващия.

„Имахме различия, както по подреждане на листата, така и по отношение на кампанията и как да я водим. Ние определено сме решили да водим позитивна кампания. Не мога да коментирам кой ще е водач на листата. Ще го обявим официално скоро“, лаконично каза общинският съветник.

„Черноморски фар“ научи, че за водач на листата е спряган Бенчо Бенчев, което не бива да е изненада, тъй като е ясно, че той е основния благодетел на „Заедно за Бургас“. Тодор Ангелов ще е също на челна позиция. Стоян Колев ще е може би най-назад от колегите си в листата.

„Смятаме, че можем минимум да вкараме група, т.е. 5 души в Общински съвет-Бургас, а максимум – каквото сабя покаже. 3 или 4 малки партийки ще са заедно с нас, една от които е „Българска пролет“. Имаме политическо споразумение, но чакаме да видим кои ще се регистрират в ЦИК. Листата е почти готова. Много силно присъствие ще има на гражданска квота. Ясно е, че малки партии не могат да имат такъв потенциал от кандидати-специалисти. В много различни области ще са: икономика, право, лекари. По листата работим от 2 месеца“, коментира още Божидаров.


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук