Ангел Божидаров до Слави Трифонов : Преди 5 години ти казах, че си политически аджамия, ама се разсърди!

0
ачо
Ангел Божидаров

Уважаеми читатели, от 30 години съм в обществено политическия живот на местно ниво в Бургас, но такова чудо не бях виждал! Да имаш публичното уверение на всички партии, че ще ти подкрепят кабинета и да се откажеш е просто страх, или …някой те е „убедил“!!

Приказките, че нямаш достатъчно депутати са оправдание! Да не би да мислиш, че при нови избори, ще имаш повече? Да, може да има гласуване попощата, което ще доведе повече избиратели, но дали те, ще гласуват за дезертьор?

Не ти харесват партиите, които са заявили подкрепа! А как, ще стане така, че в новия парламент да влязат такива, които ти харесват? Ами ако се обединят Каракачанов, Симеонов, Марешки и Сидеров и влязат!

8678675675671

Аз ще съм с мокра кърпа на главата, ама на теб депутатите на Герб, ще ти се сторят, като чавдарчета в детската градина пред тия четиримата!

Спомняш си когато водих тв. предаване по СКАТ -Турбулентност и след референдума казах от екрана, че сте аджамии и ония вълци в парламента, ще Ви пуснат по пързалката! И познах-въобще не Ви уважиха референдума!

Тогава май ми се разсърди и в едно твое предаване ми отдели 3-4 минути да ме „кастриш“, като ме сравни с проф. Вучков(лека му пръст), което за мен беше чест и с някакъв Маг, който не познавам! Сигурно е бил шапшал и ти си искал да ме жегнеш! Благодаря ти, лоша реклама няма, а след това колегите ме уважаваха повече! Но това е история.SLAVI KAK GOVORI 640x3001 1

По-важното е, че се отказа без бой, че не опита! Ама те можело да си оттеглят подкрепата! Чудесно-ти управлявай добре, прави хубави неща за народа, а те нека я оттеглят! Тогава на избори, ще си с мнозинство!!! И сега на твоите сценаристи, ще подаря една истинска история :

Преди 5 години зимата с жена ми отидохме до Мадрид. Питай Каракачанов, ако не вярваш, случайно пътувахме в един самолет. С него се знаем от 20 години, когато бяхме в листата на СДС за парламент.

Отидохме и разгледахме атракцията „Парк Европа“-събрани в един голям парк умалени копия на световни забележителности. Когато се прибирахме впечатлени от тази красота жена ми ме попита : „Абе ти нали си общ. съветник, защо не направите такова нещо и в Бургас?“park na miniaturite1

Отговорих й, че мнозинството на Герб почти не приема предложения на опозицията дори и да са добри. А тя ми каза : “ А ТИ ОПИТА ЛИ ?“ Млъкнах и се замислих. Когато се прибрахме в Бургас започнах да работя по проекта! Идеен проект, проучване на тези само 4 такива атракции в Европа.

И минах през деветте кръга на ада! Първо събирах подписи от колеги от всички полит. партии в съвета за да е по-сигурно гласуването! После спорих с кмета, че парка в к-с Славейков е най-удачното място! После мнозинството каза не, там, ще правим стадион, а парка при пясъчните фигури!

После вдянаха, че там не е за стадион и върнахме Парк Европа в к-с Славейков! Накрая, когато всичко беше готово един съветник, който е член на ВМРО , но в листата на Герб предложи вместо европейски и български забележителности да сложим български ханове!1545144476330371

Щях да полудея, ама нали са мнозинство , го ударих на кандърма и убеждение! Победа-всички съветници до един гласуваха окончателно проекта! Това ходене по мъките продължи 2 години, но стана!

Архитектите направиха пракрасен проект, но аз вече не съм съветник и кмета се услушва и нищо не прави! Сега понеже се ядосах много, че ти се отказа от мандата, аз ще отида при кмета Д. Николов и ще настоявам да изпълни решението на Общ. съвет.

И сега ти задавам въпроса, който ми зададе жена ми : „А ТИ ОПИТА ЛИ?“


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук