До Април във всеки град гей парад и влизаме в Шенген!

0
505
phps11njd 800x 1
София прайд

Аз нещо не разбирам!

Една държава си смени името сигурно, щото се срамува от него! Иначе не виждам защо да го прави?                                                                                                  Тя и булката на Шишо бакшишо си смени името, ама при нея беше наложително, щото Минка свирката някак си не върви! Та ниската земя си смени името, щото станаха известни в целият свят с дрога, проституция и гей паради! Но това си е тяхна работа.

Само че, защо го нахулиха на нас за Шенген не разбрах? Уж сме имали проблеми с върховенството на закона и съдебната система! Тук са прави, ама това не са критериите за Шенген, които ние сме изпълнили!

Но ако наистина това е причината защо спряха и Румъния??? Нали там много министри са осъдени и са в пангото при техния бай Ставрулеску! Тогава защо спънаха и комшията бомбеску!

С една дума има нещо гнило в бардаците на лалетата! Най-интересното е, че ни казаха : До година ще ви приемем! И какво, ще се промени догодина у нас? Ще спрем да пием ракия и да ядем карантия ли?

Ние обаче трябва да се подготвим! Още от януари трябва да започнем с гей парадите във всичuи градове, но да са тематични за разнообразие! Например във Варна и Бургас да са под наслов : Хвани ми руля баджанак! Или пък : Качи се на мачтата ми приятелю мой!

В Сливен където ветровете си правят коференция може да е под наслов : Когато задуха – здравият клон се огъва, но не се чупи!

В Пловдив нещата са ясни от десетилетия : Густо майна филибето – пред Тримона гугутки фрш, ама гъста мрежа от п.д.р@си!

В Перник нещата са ясни : Къв вазелин бе, знаеш ли колко поскъпна!


ADS