Заклел съм се в най-милото, че нямам кюлчета и пачки!

0
494
orig1 11
Източник : Фрогнюз

В началото на месеца служебният вътрешен министър Бойко Рашков разказа, че получил данни срещу Бойко Борисов, който оказал натиск върху следовател, за да спаси свой министър от влизане в затвора. По думите му, случаят е от 2009 г. Рашков добави още, че е имал среща с анонимен свидетел. Той твърдякм, че Борисов го е заплашил с думите: „Имаш жена и деца, които няма да разберат дали не ядат твоето месо.“

„Никога от моята уста такива изречения, че ще пращам някого някъде не са изричани. Нямам спомен никакъв. Не го познавам. Не го знам и не искам да го знам“, каза Борисов и предложи да бъде подложен на детектор на лъжата.

„В момента съчиняват. Искат да направят нещо, защото всичките им приказки са за корупция. Ходиха източиха язовира, за да се снимат. Източиха го! За да си направят снимка. Дъждовете ще свършат, ще дойдат жегите през август. Помните миналата година. Даже сега се замислям дали и на „Студена“ не ни направиха този номер да го източат на времето“, каза още Бойко Борисов, визирайки скандала с видеото на служебния министър на икономиката Кирил Петков, в което той показва язовир „Пазар дере“.

„Това е един голям сценарий. Заклел съм в най-милото, че нямам златни кюлчета“, каза още Борисов.

„Сложил съм над 15-20 млн. подписа като отговорно лице. Много искам да видя Трифонов като премиер, защото е много лесно да стоиш от страни и да твърдиш, че носиш отговорност„, заяви лидерът на ГЕРБ.

Също така Борисов поздрави президента Радев за рождения ден и пожела на Слави Трифонов успех като му пожела да стане премиер.


ADS