Шишо Бакшишо: Живота е радост и тъга……

0
1096
шишо
снимка:слави шоу.

Живота е радост и тъга – казваше Шишо Бакшишо и е прав. Осем дни от баш председателството – осем убити, което е лошо – добрата новини е, че броим само разстреляните. Ако сложим и убитите при катастрофи, ще сме вътре. Осем години един осъден е на свобода, което е лошо – добрата новина е, че е работил (без договор, ама да не издребняваме) т.е. не е мързелив. Бай Тошо казваше: Като бях нелегален, аз не се криех, ама и те не ме търсиха.

Натресоха ни Истанбулската конвенция за защита на жените, което е добре – лошото е, че и с нея фрау Меркел не опази германките на Нова Година в Мюнхен. Някак си усул чи. . . аджамийската евротолерастите плъзнаха вътре и самоопределение за пол, което е лошо – добрата новина е, че „Гражданите“ за европейско развитие на България взеха от Европа само толерастията и подкрепиха конвенцията, като послушни папагали.

Сега ни пускат мухата за 30% увеличение на цената на тока за бизнеса, което е лошо – добрата новина е, че мъжки джендър един път се лъже и Баш бакан Бойко тоя филм го е гледал. Тук имаме двойна застраховка, защото „Тримата тенори“ добре знаят, че който изтърве на тока цената – изтърва софрата.

Бургаският Онуфри.


ADS