Танц със саби

0
925
танц със саби
снимка:даркнюз.бг

Танц със саби бе гвоздеят на бизнес отношенията ни със Саудитска Арабия. И ако посещението в Кралството бе полезно защото трябва да имаме добри отношения с повечето държави, то воденето с делегацията на „Царя на Републиката“, беше само харчене на излишни пари.
Придворните лакеи и коментатори обявиха, че това е полезно защото го познавали и личните му контакти ще са от полза. Айде сега да кажат, защо не тръгва петрол по 50 стотинки към България – нали „Величеството“ лично ги удостои с Царската си осанка. Ами защото саудитците знаят българската поговорка: “Приятелството си е приятелство, ама сиренето е с пари.“
Те, арабите си знаят интереса, а аз не разбирам какъв интерес има Премиерът да води с делегацията човек, който съди България за имотите си. Човек, който след като ни „оправи“ доказа, че се интересува само от тях и България му е през… двореца. И това добре го знаят арабите, щото и те имат разузнаване.
Хората заявиха интерес към строеж на 5 звездни хотели и ако премиерът искаше да се представи на ниво, трябваше освен Ангелкова да вземе и Симеонов. Така домакините щяха да видят „Булгартабак каналето – Българското турне“! Т.е. какъв тандем в туризма ги очаква на родна земя – по всички въпроси на туризма на различно мнение.
А Цар и Генерал танцуват със саби. Баш Бай Брадър – ряпа да яде!


ADS