През новата 2018: Два месеца скандали!

0
763
кабинет
Снимка : Капитал.бг

Истанбулска конвенция, ЧЕЗ, убийство при обир в Пловдив, редица оставки, лъвчета от Разград, НЗОК, обиден патриарх и консул в Турция, който не отпразнува 3 март… Тези и още скандали тресат държавата и народа ни през първите два месеца на годината. Днес са насрочени протести против правителството в цялата страна.
„Хубавото от тези скандали е, че видяхме, че има народ. Сега се протестира за всичко. Властта трябва да знае, че ѝ свърши спокойствието. Не може група от откъснати бюрократи да взимат решения за съдбата на народа. Ако не си вземат поука от тези скандали – нищо добро не ги чака“, подчерта политическият анализатор Михаил Константинов.
В студиото на „България сутрин“ той добави, че ГЕРБ и БСП не са единствените политически сили.
„Както са озверели хората, така с удоволствие биха гласували за нещо ново“, категоричен бе Константинов, цитиран от Днес.бг.
„Когато сравнително малки поводи водят до огромен обществен отзвук, това означава, че някой се опитва да държи капака на кипящия чайник. И дори да може засега да го задържи, той рано или късно ще гръмне. Това, че не се вярва на властта е символ за много дълбок проблем. Колкото повече управляващите дрънкат за успехите си, толкова по-зле за тях“, изтъкна пред Bulgaria ON AIR социологът Кънчо Стойчев.

Капитан: Според нас тенджерата е под налягане и събира пара!


ADS