Момиче на ”Плейбой”: Тръмп ми предложи пари след секс!

0
940
тръмп
снимка:економик.бг Източник : Блиц.бг

Моделът на американското сп. „Плейбой” Карън Макдугъл разказа за връзката си с Доналд Тръмп, която била консумирана след като милиардерът се оженил за третата си съпруга Мелания, съобщи изданието „Нюйоркър”, цитирано от БГНЕС.

Приятелят на Карън Джон Кроуфърд предал на „Нюйоркър” шест написани на ръка листа, в които Макдугъл описва как се е запознала с Тръмп и какви са били отношенията ѝ с него. Двамата се запознали на празненство в имението на „Плейбой” през юни 2006. Разменили си телефоните и започнали да общуват. След това се видели насаме в бунгало на хотел в Бевърли хилс. „Бях толкова развълнувана! Харесаха ми умът и очарованието му. Такъв учтив мъж”, пише Макдугъл.

Двамата си поговорили около два часа, после „се съблекли и се заели със секс”. След това Тръмп предложил пари на младата жена, но тя отказала. „Погледнах го и почувствах разочарование. И казах: „Не, благодаря, не съм такова момиче”.

Малко преди президентските избори в. „Уолстрийт джърнъл” съобщи, че приближеният на Тръмп Дейвид Пекър е платил на Макдугъл 150 хиляди долара, за да си мълчи за отношенията си с президента.

По-късно същото издание съобщи, че адвокатът на Тръмп Майкъл Коен е платил 130 хиляди долара на бившата порноактриса Стефани Клифърд в рамките на извънсъдебно споразумение за неразгласяване на връзката ѝ с Тръмп. И двете информации са опровергани от Белия дом.


ADS