Марешки: Нищо не крепи Сидеров и Валери Симеонов освен далаверата!

0
1010
марко
снимка:вести.бг

Не Бойко Борисов, а Делян Добрев му казва на Волен Сидеров, че ще го замести с Марешки. И тук революцинността на Сидеров отива на вятъра и се скрива.
Не са ми на нивото Сидеров и Делян Добрев, допълни той пред БНТ.
Лична вражда нямам със Сидеров,  а с политическите формации на прехода,  ограбили държавата. Волен Сидеров е от 15 години в парламента, беше златен пръст. Това е лош период за България и носи отговорност за този период, посочи бизнесменът.
Ако отлюспят Сидеров той ще стане свободен електрон, от който нищо не зависи. От това го е страх Сидеров. Нищо не крепи Сидеров и Валери Симеонов освен далаверата. Няма идеология, няма желание за работа за просперитета на българския народ, разкри зам. председателят на парламента.
Ако исках да се спазаря лично за мен, щеше да съм в коалицията. Никой не казва за картела с горивата – нито президента, нито Нинова, нито Каракачанов…Всички мълчат гузно и това ме отвращава. По тази тема всички мълчат и подхвърлят кокошкарски теми, каза той, коментиран от Фрог нюз.
Той коментира и пролемите на здравната каса: Г-н Плочев е пътник. Има безброй кадърни в системата и няма значение дали ще е Плочев или друг. Той си отива. Със здравната каса са свързани най-големите грабежи. Най-много средства се точат от болнична сфера, а не от лекарствата, заяви още Марешки.
Президентът щеше да е тежка фигура,  ако беше кандидат като независим. Той сега е патерица на БСП.  Трябва да скъса връзката с БСП, смята той.

ADS