Карлос Контрера от ВМРО: БСП са склонни да поискат оставката и на чистачката!

0
984
карлос
нюз.бг

БСП прави постоянни аспирации да се върне на всяка цена в управлението. Те са като ДПС – вечно трябва да управляват, иначе не могат да осмислят собственото си съществуване. Общественото доверие към социалистите не е достатъчно, че да им се даде възможност да се изявят.
Това каза в студиото на „Денят ON AIR“ общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера по повод провелия се днес протест на граждани и организации, искащи развалянето на сделката по продажбата на ЧЕЗ и незабавна оставка на правителството. Недоволството бе подкрепено и от народните представители от БСП.

„БСП са склонни да поискат и оставката на чистачката в Министерския съвет, че не е измила плочките. Става смешно това нагнетяване на напрежение, защото социалистите влизат в ролята на вечния недоволен. Ако ще се държиш опозиционно, давай алтернативни предложения“, подчерта общинският съветник.
Членът на ВМРО коментира и казуса с д-р Иван Димитров и убийството на Жоро Джевизов-Плъха, който се разрази в последните няколко дни.
„Определено нещо не е както трябва около този случай. Всеки има право на своите версии, докато тече производството, но всичко ще се реши в съда. Проблемът е, че се събират доказателства едностранчиво – само за обвинителя, за да се подкрепи тезата на прокуратурата“, обясни той пред Bulgaria ON AIR.
Според него основният проблем е, че хората нямат доверие на институциите и има тотален дефицит на чувство за сигурност в обществото, коментира днес.бг
„Правителството откликна на исканията за промяна на Закона за самоотбрана. От ВМРО също искаме промени. Трябва да се направи така, че да дадем възможност на хората да се защитават в собствения си дом. За тези промени са нужни 1-2 месеца време, за да се съберат необходимите предложения“, допълни още Карлос Контрера.


ADS