Булфарма, докладвам: Бачийски – с интерес, Дражев – с нетърпение очакват делото!

0
1208
трима 1

Уважаеми дами и господа от Булфарма, като съвестен гражданин Ви докладвам, че на  тия двамата : Бачийски и Дражев въобще не им пука, че ще ги съдите, както заявихте. Тази вечер взех интервюта от двамата и те заявиха:

пари
А дано…

Бачийски: „Не съм от хората, които лесно се плашат. Участвал съм в много спорове и винаги съм заставал на страната на истината. Поддържам изцяло казаното от мен на пресконференцията, което е цитирано точно, а не както на някой му е хрумнало. Говоря за свободните съчинения на „обидените“ за цена от 3.1 милиона лева. Това е първоначално предложената цена в докладната на управляващите, която по предложение на нас опозицията бе вдигната на 3.4 милиона. Това е и цитираната – видно от прожектираната диаграма-цена на пресконференцията, като там пише ясно, че цената е без ДДС. Като прибавим и 20% ДДС се получава сумата от 4 милиона и 80 хиляди лева. Недоумявам, кое ги е обидило. Очаквам делото с интерес и дано не се откажат. Само така цяла България, ще разбере що за сделка е сключена в Бургас.

Дражев: „Очаквам с голямо нетърпение делото на Булфарма срещу мен и колегата Бачийски. Разбрах за моето „признание“, че лобирам за друга фирма. Това, че не е проведен търг, както изисква закона, означава, че други фирми не са могли да участват. От това неминуемо е загубила Общината, защото някой би могъл да вдигне цената. Това казах на пресконференцията и ще го повторя в съда.“

Уважаеми от Булфарма дами и господа, докладвах Ви какво говорят двамата „заподозрени“ за  „оклеветяването“ Ви. С оглед на Вашето изявление, което съм копирал, че ще следите всяка тяхна изява, си предлагам услугите това да правя аз, като професионален доносник. Пък дано не са се почувствали застрашени и психически затормозени, че да Ви съдят за това следене. Ама аз и за това ще Ви докладвам.  И накрая Ви моля, за услугата да ми подарите  една кутийка аспирин, ама Байер, защото от известно време много ме боли главата като слушам за кражби, далавери и всякаква Джендърска измет по телевизията.

Ваш Вуйчо Страхил


ADS