Бони и Клайд, ама от Грудово!

0
1080
чанта
снимка:трафикнюз.бг

В резултат на полицейските действия на служители от Второ Районно управление – Бургас са установени извършителите на грабежа на дамската чанта, собственост на 45 годишна бургазлийка, съдържаща : лични документи, дамски принадлежности и хранителни продукти. Грабежът е осъществен на 28.02. т.г. около 00.05 ч. на ул. «Иван Рилски» непосредствено пред входната врата на кооперацията, в която живеела бургазлийката. Същата е застигната в гръб от мъж, който я напръскал със спрей в лицето, съборил я на земята и ѝ отнел дамската чанта. Установено е, че извършителите на деянието са : 34 годишния Т.К. от Средец и 19 годишната Х.Т. от Бургас. Съществена помощ при констатиране самоличността на извършителите на грабежа оказали трима бургазлии, които станали свидетели на извършваното криминално деяние и опитали да помогнат на 45 годишната потърпевша. Единият от тях също е нападнат в гръб от Х.Т., която го напръскала със спрей в областта на лицето, докато той помагал на пострадалата.
Т.К. и Х.Т. са задържани за срок от 24 часа, като направили пълни самопризнания. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас, информират от Полицията.
Капитан: И на апаши не случихме! Тръгнали урбулишката да нападат жена и да ѝ откраднат чантата в полунощ, когато се прибира от работа. А, бе, шапшали, ако жената е богата, ще я закарат до дома ѝ с кола, бе! Щом жена на средна възраст се прибира в полунощ, това означава, че се връща от втора смяна. Коя работеща жена у нас е богата, бе нещастници? Вие Шон Конъри и Катрин Зита Джоунс не сте ли ги гледали, бе? Ама то и да ги гледате – същата работа. Нерде Холивуд, нерде Грудово?

 


ADS