Политолози : Управлението на Борисов ще предизвика още протести!

0
1430
дайнов
Проф. Евгени Дайнов - Фрогнюз.

Цялото общество се занимава да протестира срещу една власт, която си е втълпила, че е завинаги и е тотална. Този начин на управление, все едно има групировка, а не представителна власт, ще доведе до още протести. Двете лъвчета са символ на безобразията на управляващите. Законите отдавна са отслабени нарочно, от факта, че Бойко постигна сливане на власите“, каза още Дайнов пред BiT.

Политологът доц. Мария Пиргова посочи, че има протести по различни теми, защото има подмяна на дневния ред с проблеми, които не са важни за обществото.

Говорим за лъвчетата, но няма информация за приватизацията на болницата в Стара Загора, Борисов си позволи нагло да лъже пред Европейския парламент, че сме вкарали 17 000 нови ученици в системата, а цифрата е 3000. Не може да се управлява с лъжа и популизъм. Тези протести са срещу Бойко Борисов, който управлява като цар и преразпределя бизнеси. Има феодално управление под шапката на Бойко Борисов“, посочи. Доц. Пиргова.

Проф. Евгений Дайнов заяви, че БСП в момента е по-близо до фашизма, отколкото до марксизма, а това се вижда от сменения въпрос за инициирания от тях референдум, който гласи: Против ли сте НС на Република България да ратифицира така наречената Истанбулска конвенция от 11.05.2011 г.?.

„Поведението на Делян Добрев е силно укоримо, отдавна трябваше да се разкара. Видяхте ли му очите на Добрев, гледайки ги в очите се вижда презрение и високомерие към гражданите. Вижте им очите преди да станат „господари“ и след, ние за тях сме насекоми“, коментира противоконституционният отказ на оставката на депутата.

„ГЕРБ правят в парламента каквото си искат, сега са взели противоконституционно решение и не ги интересува. Парламентът спря да върши ролята си на парламентарна власт. Протестите ще бъдат против това, че обществото не се управлява по Конституция и сливането на властите“, допълни доц. Пиргова. Тази публикация на фрог нюз е точен разрез на фактическата обстановка в страната. Дали обаче някой се впечатлява и най-вече колко са?


ADS