Дали сме кацали на Луната?

6

В поредица от публикации ще представя серия от доказателства, с които не просто, ще поставя под съмнение кацането на Луната, а направо ще преобърна наопаки представите на много хора, които сляпо вярват на всяка информация, поднесена им от задкулисието. И тук не става въпрос за някакви теории на конспирация, а за лесно доказуеми факти и изводи, които всеки може да разбере и сам с малко странична помощ и насочване. Искам да разбудя сетивата на хората да мислят, да анализират и да поставят всяка новина на съмнение, когато е поднесена от хора с интереси в дадена област.
Защо ще разгледам кацането на Луната. Защото за мен няма по-голяма измама от това да излъжеш милиарди хора, че сме кацали на Луната. Щом можеш да лъжеш за това, значи не е проблем да лъжеш хората за всичко. Ще фокусирам вашето внимание, че има огромна разлика от това да изпратиш апарат в окололунна орбита и да разбиеш нещо в повърхността на Луната и между това да изпратиш пилотиран кораб, да го приземиш и да върнеш космонавтите обратно на земята.
Доста по света знаят истината, че никой не е стъпвал на Луната.
В следващите дни в поредица от статии ще докажа на останалите, които не са се замисляли, че не просто не сме кацали на Луната, а че преди 50 години това просто е било невъзможно! Очаквайте статиите на професора всяка неделя.

Професор Звездев.

- Реклама -

6 КОМЕНТАРИ

  1. Янките все искат да са на първа линия.И сега и този Тръмп!Нафукан и арогантен тип!

  2. СИГУРНА СЪМ ЧЕ НЕ СА !КАТО ИЗПРАТИХМЕ ГАГАРИН В КОСМОСА И ТОВА БЕШЕ ТЕХНИЯТ ОТГОВОР.ИЗМАМНИЦИ!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук