Сълзите на Борисов не я трогнаха: Майката, разплакала Борисов – емигрира!

0
1673
boyko i maykata
снимка:пик.бг

Майката на дете с увреждания, която разплака премиера Борисов, вчера напусна България. Красимира Обретенова замина за Холандия, където се надява на по-добър живот за дъщеря си. Преди да отпътува от страната жената се обърна към министър-председателя: “ Господин Борисов плака ли през всичките тези години в които ние майките на деца с увреждания плачехме, когато не можехме да съберем пари за рехабилитация? Сега ще плаче ли за останалите тук хиляди деца, които продължават битката си за достоен живот, както и тази с бездушните чиновници?letishte varna
Летище Варна, сектор заминаващи… Вчера преди обяд една българка, която в продължение на 13 години се бори не само за собственото си, но и от името на всички деца в увреждания, напусна България. Гневна, каквато винаги е била през тези 13 години, съобщава Bulgaria ON AIR.
Дъщерята на Красимира, Пасионария е на 16 години. Като бебе се разболява от менингит, който ѝ нанася непоправими увреждания. И е само едно от децата, на които е отнет шанса за спокоен и нормален живот.Красимира е готова да се върне в България, но само ако системата в страната се промени. А дотогава ще продължи да се бори, дори и от разстояние.


ADS