Само безхаберни политици не приемат предложението на Франция и ЕС!

0
510
skopie bgnes1

Само безхаберни хора не могат да вдянат каква е ситуацията! Франция и ЕС имат много добро предложение за отпадане на ветото!

Разбира се, който го е чел, а не само да плямпа за „предателство“! На всичкото отгоре предложението е по-добро за България, защото сега македонците ще трябва да въртят номерата си не пред нас а пред ЕС, което не е добро за тях!

Нашите основни искания за конституцията и езика на омразата са залегнали, като основни точки в новият договор! И точно за това макетата пропищяха и обявиха, че няма да приемат договора!

И сега да внимават „патреотите“ : Трябва да си природно тъп да не приемеш нещо изгодно за теб и не чак толкова за другата страна която се опъва!

Още нещо-сега вече няма ние да сме черната овца, а бракята от Северната…! Такъв шанс да ти сервират на тепсия е рядкост и да го изтървеш трябва да си само патриот, ама руски!!!                                                                                              Така че само безхаберни политици не приемат предложението на Франция и ЕС!

Едните заради електората си и криворазбраният патриотизъм, а на другите направо им дръпнаха синджира от Кремъл!

Капитан.


ADS