Константин Бачийски поема комисията за корупция в 47-то НС!

0
747
KB1

Комисията по превенция и противодействие на корупцията ще бъде оглавена от Константин Бачийски от „Продължаваме промяната“, решиха депутатите след поредната почивка днес. Лидерът на СЕК стана известен с борбата си против решения на Общ. съвет Бургас, които не са в интерес на гражданите, да не кажем думата далавери! Така, че това е добро решение на управляващата коалиция!

От ГЕРБ предложиха за зам.-председател на комисията Даниел Митов. От ДПС предложиха Иса Хакъ и Александър Несторов. От ИТН предложиха Георги Георгиев за зам.-председател и Андрей Михайлов за член. От ДБ предложиха Иван Димитров за зам.-председател и член на комисията, а от „Възраждане“ предложиха Иво Русчев за член на комисията.

Начело на Комисията по енергетиката ще бъде депутатът от „Продължаваме промяната“ Радослав Рибарски.

От ГЕРБ-СДС предложиха за членове на комисията да бъдат избрани за заместник-председател на комисията Делян Добрев, а за членове Теменужка Петков, Жечо Станков и Росица Кирова. Десислава Атанасова настоя, че щом Радослав Рибарски ще бъде председател на енергийната комисия, да бъде гласувано да не е председател на временната енергийна комисия.


ADS