„ЗЛАТЕН СКУНКС ЗА ГОСПОДАРИТЕ“! Ще отиде ли Върбанов в ареста заради скандалното подвеждане на Борисов и полицията!

0
570
gospodarite
Източник :: Бинюз

Истината обаче лъсна и се оказа, че жертвата не е Върбанов, а служителите, които си вършат работата, пазейки частната собственост на шефа им, каквито и са задълженията им.

Моментално и публично извинение в национален ефир, а също и в шоуто си дължат продуцентите на “Господари на ефира” заради безобразната манипулация на репортера им Димитър Върбанов, който не просто не е бит, ами е нахлул с оператора си и както ПИК съобщи и показа, на тях се вижда, че журналистът сам се просва театрално на земята.

Скандалната симулация обаче бе превърната в национален проблем след личната намеса на премиера Бойко Борисов, който е бил брутално подведен от процедурите на шоуто и Нова телевиция, че става дума за бит журналист. Министър- председателят нареди скоростни действия на полицията и двамата скандалджии бяпа набедени за нападатели и арестувани, въпреки липсата на обективни доказателства.

Истината обаче лъсна и се оказа, че жертвата не е Върбанов, а служителите, които си вършат работата, пазейки частната собственост на шефа им, каквито  и са задълженията им. Двамата просто избутват нахалния репортер от склада и затварят след него, каквото и се очаква да направят при нахлуване на непоканен в частен имот. Излиза, че съвсем невинни хора три дни лежат в ареста след нареждането но премиера Бойко Борисов, докато например шофьорът на автобуса- ковчег от Своге, в който загинаха 18 души е на свобода срещу подписка.  Това ли е правосъдие?

Жертва са не само те, но и премиерът Бойко Борисов, който бе подведен и сега ударът от измамата тегне и на неговия имидж, че толкова лековерно се е доверил на продуцентите на “Господари на ефира” и манирулациите на Нова тв.

Редно  е сега в ареста да се окаже Върбанов, за лъжесвидетелстване и подвеждане на разследавщи и държавни органи, а “Господарите на ефира” да гушнат по един “Златен скункс”!


ADS